Ansøgning

Vi er altid glade for at få nye elever på skolen, og vi ved med sikkerhed, at alle bliver budt varmt velkommen af både lærere og elever. Der er rift om pladserne på vores lille skole, så ring med det samme til skolelederen, hvis du vil tilmelde dit barn. Ring også meget gerne, hvis du har spørgsmål eller vil skrive dit barn på venteliste til en af de mest populære klasser.

Ring til skoleleder Nina Klokkervoll på tlf. 4558 7743

 

Hvorfor vælge Nærum Privatskole?

Vi har spurgt vores elevers forældre, hvorfor de har valgt netop vores skole til deres barn. Læs selv forklaringerne her:

”Højere karaktergennemsnit end landsgennemsnittet”

Vi valgte Nærum Privatskole, da vi søgte et trygt miljø til vores datter. Dette opfylder Nærum Privatskole, hvor alle kender alle, og hvor der er stor fokus på, at mobning er uacceptabelt. Efter at have haft vores datter i en lille skovbørnehave syntes vi, at Nærum Privatskole var det helt rigtige sted at starte i skole, da skolen har skoven i baghaven og anvender den aktivt såvel i SFO/klubtid som i idrætstimer. Vi har valgt Nærum Privatskole grundet skolens høje faglighed, som bekræftes af, at skolen ligger med højere karaktergennemsnit end landsgennemsnittet og mange skoler i området. Vi har valgt Nærum Privatskole, da det gav vores datter mulighed for at få engelsk-undervisning et år tidligere end på de kommunale skoler, og da de sammenbragte klasser giver større mulighed for at sætte den enkelte elevs faglighed i centrum.

Christel Heckmann, der har datter i 7. klasse 

 

DeT gOdE sKoLeLiv

Et bedre skolevalg, hvis du ønsker at give dit barn mere ro, stabilitet, nærhed, undervisningskvalitet og tæt skole/hjem samarbejde. Vi har 3 børn gående på Nærum Privatskole, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at vores børn i dag bliver udfordret mere fagligt samt kreativt, har fået mere ro, generelt mere overskud i deres dagligdag, bedre sprog, større respekt samt tolerance over for hinandens forskelligheder. Vi har prøvet at have 3 børn gående på en større skole i flere år. Børnene forsvandt i mængden, fordi der simpelthen ikke var tid til hver enkelt elev og værst af alt – børnene selv følte, at de bare var et nummer i rækken. Se og mærk efter om dit barn trives, det er det allervigtigste. Vi forældre ved udmærket godt, hvornår vores børn trives, og hvornår de IKKE trives – tag et valg. Hilsen fra en mor til 4 – som ikke er i tvivl, hvilken skole vi vælger til vores mindste

Oddvør Johannesen 

 

”Gode muligheder for at differentiere undervisningen”

Vi har valgt Nærum Privatskole, fordi skolens lave klassekvotient giver gode muligheder for at differentiere undervisningen. Det betyder nemlig, at hver elev mødes med de faglige krav, som lige nu sikrer den enkelte størst udbytte af undervisningen. Vores søn har brug for faglig udfordring, men han har også brug for Nærum Privatskoles måde at hjælpe ham til at udnytte sine egne ressourcer bedst muligt. Skolens grundlæggende holdninger betyder at fokus på børnenes individuelle evner og karakteristika kombineres med en grundlæggende tydelig respekt for andre. Denne balance giver god grunduddannelse fagligt og menneskeligt!

Mor til dreng, som er begyndt i 8. klasse

 

”Fantastiske undervisere på skolen”

Jeg er far til en dreng i 7. klasse på 12 elever på Nærum Privatskole, hvor han nu har gået siden slutningen af 2. klasse. Han kom fra en stor klasse på en af de store skoler her i kommunen, hvor der på den korte tid klassen havde eksisteret, ikke var nogen stabilitet og tryghed p.g.a. udskiftning i lærestaben. Det gik meget ud over fagligheden og sammenholdet, og der var flere andre elever, som forlod klassen. Efter at vi havde taget beslutningen om at flytte vores søn, så var Nærum Privatskole nærliggende, da tidligere elever fra hans klasse var flyttet dertil. Nu kunne man jo tro, at det var smart at have sit barn på privatskole, især efter al den virak, der har været omkring at politikere gør det, men her kan jeg kun være enige med de forældre, der tager en sådan beslutning. Før man er alt andet f.eks. elektriker, direktør eller politiker, så er man forældre til det barn, man har bragt her til verden, og barnets tarv kommer først. Det første, vi opdagede efter at vores søn startede på skolen, var, at fagligheden var utrolig høj. Børnene kommer nemmere igennem stoffet, når der er ro, og de føler tryghed og nærvær fra de fantastiske undervisere på skolen. Da det er en lille skole, er der mere tid til den enkelte, og der er rum til at være forskellige. Skolen bygger på de kristne værdier som at respektere andre, som de individer, de er, og selvom der synges morgensang hver dag, er vores søn ikke blevet en bedre sanger for det :-) Som forældre må man også være indstillet på at yde en indsats. Der er nemlig forskellige behov/arrangementer, som forældrene opfordres til at stille op til som f.eks. hjælp med det årlige loppemarked, reparationsdag, og da der i februar skulle oprettes en ny legeplads, ja så stillede forældrene op til at fjerne den gamle. En krone sparet for skolen, er en krone til eleven. Til disse aktiviteter sværmer skolen af forældre, og der er meget hygge og samvær over de hjemmelavede boller og kaffe. Som man forhåbentlig kan læse af ovenstående, så er Nærum Privatskole en skole med høj faglighed (ligger i toppen i kommunen), samt et hyggeligt sted at være for eleverne, så hvis dit barn skal starte i skole, eller I overvejer et skifte, så vil jeg opfordre dig til at kigge forbi på skolen til en snak med skoleleder Nina Klokkervoll.

Far til dreng i 8. klasse