Om os

Nærum Privatskole er en lille privatskole grundlagt i 1909 af Adventistkirken i Danmark. Vi har:

• Højst 20 elever i hver klasse
  • Tid til den enkelte elev
  • Højt fagligt niveau
  • Undervisningsdifferentiering
  • Plads til kreativitet

Frihed og respekt til alle vores elever

Det er vigtigt for os, at vi omgås hinanden med stor respekt, både lærere og elever. Vi ønsker at skabe et trygt miljø for børnene og lægger vægt på, at børnene lærer om ligeværd, åndsfrihed og demokrati. Hos os rummer vi hinandens forskelligheder og accepterer fx ikke dårligt sprog og mobning.

Det arbejder vi for

Vi ønsker at give eleverne en glad og tryg skolegang inden for de rammer, som gælder for frie grundskoler. Det betyder, at vi tilbyder undervisning, der har til formål:

At give eleverne en uddannelse baseret på et kristent grundlag
At give eleverne forståelse for frihed, demokrati og tolerance
At stimulere til selvstændig tænkning
At give eleverne solide faglige kundskaber
At stimulere elevernes kreativitet
At give eleverne personlig ansvarsfølelse og omsorg for hinanden

Velkommen til alle børn

For at blive elev på skolen behøver barnet ikke at have en bestemt livsholdning – selvom skolen oprindelig er grundlagt af Adventistkirken og derfor har en grundlæggende kristen livsholdning. Vi forventer dog, at barnet har respekt for forskellige livsholdninger og vil dele vores værdier – og at forældrene deler vores mål.

Vi ser frem til at byde dit barn velkommen til vores lille skole – og en masse nye venner!