Ansøgninger.

Vi er altid glade for at få nye elever på skolen, og vi ved med sikkerhed, at alle bliver budt varmt velkommen af både lærere og elever. Der er rift om pladserne på vores lille skole, så ring med det samme til skolelederen, hvis du vil tilmelde dit barn. Ring også meget gerne, hvis du har spørgsmål eller vil skrive dit barn på venteliste til en af de mest populære klasser.

Ring til skoleleder Nina Klokkervoll på tlf. 4558 7743

Hvorfor vælge Nærum Privatskole?

Vi har spurgt vores elevers forældre, hvorfor de har valgt netop vores skole til deres barn. Læs selv forklaringerne her:

“Vores søn er netop startet i 0. klasse og vi har entydigt været meget glade og trygge for opstarten: Få elever i klassen, nærværende og engagerede lærere og en skole som opleves som én stor familie, fordi alle kender hinanden. Mavefornemmelsen når man afleverer og henter er bare rigtig god og vores søn glæder sig hver dag til at skulle i skole.”
Maria Baastlund Nielsen & Mikael Munk

“Vi flyttede vores søn fra en stor larmende skole til Nærum Privatskole. Det var dejligt at finde en skole hvor der var ro, nærvær og tid til alle eleverne. Vores søn er blomstret op, og er nu så glad for at gå i skole.”
Sofie Melson

“Jeg har netop indskrevet mit 4. barn på Nærum Privatskole. Jeg bliver stadig glad helt ned i maven, når jeg tilfældigt kommer forbi med en glemt madpakke midt på formiddagen – og her oplever den fantastiske stemning af ro, tryghed og børn, der bare er glade. Hvis jeg skal nævne det bedste ved Nærum Privatskole er det svært- men de super kompetente lærere, fællesskabet, samt det
at mine børn bliver “set” hver dag, fordi klasserne er små, må være noget af det første!”

Lizette Elsbo