Lad os tage en snak, sammen.


En vigtig forudsætning for en vellykket skolegang er, at forældre og lærere arbejder i samme retning. Derfor prioriterer vi samarbejdet mellem skolen og hjemmet rigtig højt.
Forældremøder: I begyndelsen af et nyt skoleår afholder klasselæreren forældremøde for klassens forældre. Her orienteres der om småt og stort i forhold til klassens undervisning og trivsel. Der vælges også forældrerepræsentanter. Det forventes, at der er en repræsentant for hvert hjem til stede.
Skole/hjem-samtaler: Der afholdes skole/hjem-samtaler to gange om året, i november og april. Vi ser helst, at eleven er med til samtalerne.
Forældreintra: Hver forælder har sit eget personlige login til forældreintra. Forældreintra anvendes som kommunikationsredskab i samarbejdet mellem skolen og hjemmet, og der kommunikeres primært om faktuelle, administrative og praktiske oplysninger. Personrelaterede og andre følsomme områder kommunikeres ikke vha. forældreintra.
Elevintra: Eleverne logger på elevintra vha sit Uni-login. Elevintra anvendes som et redskab i kommunikationen mellem lærere og elever. Her lægges der dokumenter og beskeder til eleverne, og det er her, at man kan se meddelelser om lektier. Lektier kan også ses i forældreintra. Det forventes, at eleverne går på elevintra og tjekker beskeder og lektier dagligt alle skoledage.
Skolens forventninger til samarbejdet med hjemmet: Er man/ønsker man at blive forældre på Nærum Privatskole, vil man blive mødt med forventninger om:
Børn har brug for at blive rodfæstede, få gode værdier og pejlemærker i livet og fagligt blive klædt på til videre uddannelse. Vi ved at læring ikke kun skal ske igennem klasseundervisning, men at det også indebærer spændende aktiviteter og alternativ undervisning.